automatizare banda transportoare

AUTOMATIZARI INDUSTRIALE SI REZIDENTIALE.

Deoarece ne aflam in “secolul vitezei” dupa cum spun majoritatea oamenilor si din lipsa de personal calificat/ necalificat cu care se confrunta Romania in acest moment multe companii aleg sa automatizeze cat mai mult liniile de productie din diferite domenii de activitate.

Unele companii aleg automatizarea utilajelor, echipamentelor sau liniilor de productie pentru a mari productia si calitatea.

Echipamentele industriale automatizate sunt capabile sa lucreze cu o precizie foarte mare in functie de necesitati.

De ce SIATECH?

Noi cei de la SIATECH, departamentul de Automatizari Industriale, ne punem la dispozitia dumneavoastra cu servicii de proiectare si executie pentru diferite linii de productie aflate intr-un stadiu actual in mare parte mecanice( cu un nivel ridicat de necesitate a controlului uman) in linii de productie automatizate( cu un minim de necesitate a controlului uman).

Robotii industriali sunt tot mai des intalniti in marea parte din industria actuala.

Cercetarile nu inceteaza si zi de zi apar tehnologii noi bazate pe roboti cu sau fara inteligenta artificiala.

Aplicatiile in mare parte dispun de o multitudine de senzori precum cei de numerotare, de control a turatiei, de vibratii, de umiditate, de temperatura, de presiune, de nivel etc.

  1. CONSULTANTA
  2. PROIECTARE
  3. EXECUTIE

Oferim posibilitatea de a colabora printr-un contract de mentenanta iar in acest fel puteti sta fara griji in ceea ce priveste activitatea companiei dumneavoatra.

Avand un contract de mentenanta cu noi aveti intaietate in repararea defectelor respectiv un termen de maxim 24 ore.

Pentru mai multe informatii in domeniu accesati pagina noastra de CONTACT sau de Automatizari.