camere de supraveghere video

Se spune că e mai simplu să previi, decât sa tratezi, indiferent de obiectul activității companiei tale. Alege un plus de siguranță pentru afacerea ta folosind un sistem de supraveghre video performant. SIATECH RO vă pune la dispoziție o gamă largă de camere de supraveghere video, reprezentând cea mai bună alegere pentru siguranța locuinței sau afacerii tale!

Camerele de tip Speed Dome sunt camere rotative la 360° cu o viteză de panoramare de până la 400° /secundă. Acestea pot supraveghea până la 24 de zone stabilite de utilizator, în funcție de ariile pe care el le consideră importante.

Camerele de supraveghere Speed Dome beneficiază de o serie de funcții inteligente: detectează atunci când o persoană pătrunde într-un spațiu predefinit, detectează prezența unui obiect abandonat sau absența unui obiect din câmpul vizual și cel mai important, sunt prevăzute cu funcția de detecție automată facială. Această funcție permite recunoașterea unei persoane de la 24 de metri și identificarea acesteia de la 12 metri.

Rezoluția maximă a acestui tip de camere este de 50fps la 1080p, astfel că până și cel mai mic detaliu care ar putea scăpa unui paznic obișnuit poate fi observat cu ușurință și de la distanță. Echipamentele marca Dahua permit conectarea prin Wi-Fi; poți să controlezi tot ceea ce se întâmplă în compania/locuința ta cu o simplă accesare de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Performanțele acestor camere de supraveghere nu sunt doar în timpul zilei. Camerele Speed Dome IP cu tehnologie Starlight sunt prevăzute cu infraroșu iar pe timp de noapte imaginile sunt de o calitate înaltă, distanța infraroșului ajungând și până la 150 de metri.

Acest tip de camera este rezistentă la exterior datorită standardului de protecție IP66, fiind protejată împotriva prafului și a apei sub presiune din orice direcție.

SIATECH RO S.R.L. este partener oficial Dahua în România; pentru mai multe informații, consultanță, oferte și servicii, echipa SIATECH vă stă la dispoziție.