SUPRAVEGHERE VIDEO

camera supraveghere video

Un sistem de supraveghere video este important pentru aproape orice afacere sau proprietate privata. Pana la urma, este dificil să fie profitabil daca nu iti poti proteja activele. Sau esti stresat ca ai lasat casa nelocuita cat timp esti in vacanta.

Instalarea camerelor, cablurilor si a altor echipamente este o parte foarte importanta a fiecarui proiect de supraveghere video. De aceea personalul nostru este specializat si este intotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii aparute.

Oferim modalitati noi și eficiente de gestionare si stocare a inregistrarilor, permitand acces usor la inregistrarile din urma.

Indiferent daca aveti nevoie de un sistem raspandit care sa acopere mai multe locatii sau doar cateva camere pentru a va privi magazinul sau casa, exista o solutie pentru toata lumea.

ALARMARE LA EFRACTIE

prezentare sistem de alarmare la efractie ajax

In conformitate cu prevederile legilor in vigoare, adoptarea prezentelor masuri de securitate se realizeaza in baza Analizei de risc la securitate fizica. Analiza de risc la securitatea fizica constituie fundamentul adoptarii masurilor de securitate ale obiectivului.

Rolul functional al sistemului de alarmare la efractie este de a detecta patrunderea in spatiile protejate a persoanelor neautorizate si de a sesiza starile de pericol din unitate.

Proiectarea unui sistem adecvat de securitate a locuintei sau afacerii necesita o anumita planificare.

Structura subsistemului de alarmare la efractie este alcatuita din: centrala de alarma cu tastaturile de operare, elementele de detectie, echipamentele de avertizare si semnalizare si alte componente specifice acestui tip de aplicatii.

Sistemul de alarmare impotriva efractiei realizeaza o supraveghere si comanda unica asistata de unitatea centrala, precum si alarmare (acustica, optica si pe linie telefonica) in scopul aplicarii in timp util a masurilor de securitate asigurate prin societatea de paza.

Detectia la efractie este realizata cu contacte magnetice, detectori de prezenta in infrarosu, detectori de prezenta in dubla tehnologie care pot fi insotiti de detectori cu functii speciale precum, detector de geam spart, detector de soc, detector de fum, bariere cu infrarosu, etc.

CONTROL ACCES

instalare sistem de control acces

Echipa noastra va pune la dispozitie sisteme de control acces profesionale pentru securizarea accesului in intreprinderi, institutii sau zone industriale.

In zilele noastre control accesul este la mare cautare si necesar in majoritatea proprietatilor private.

Acesta avand rolul de a limita accesul persoanelor sau al autovehiculelor intr-o anumita zona si de a permite accesul doar angajatilor sau celor autorizati ce pot avea acces la informatii, cat si pentru a preveni eventualele jafuri.

Pentru identificare se pot folosi: utilizarea unui cod personal sau a unor carduri, identificare biometrica etc.

Utilizam echipamente la cele mai inalte standarde de securitate.

Serviciile noastre includ:
– Instalari sisteme de control acces
– Configurarea echipamentelor aferente
– Acces cu card de proximitate si de pontaj
– Sisteme de intrare cu PIN la usi
– Identificare biometrica
– Instalare yale electromagnetice